Ervaar het rijke landleven in Twente, Landgoed van Nederland! Aan een kabbelende Bloemenbeek, in het glooiende Dinkeldal ligt als een juweel in een perfecte zetting het Landhuishotel De Bloemenbeek. Een sfeervol boutique hotel met historie, stijl en allure. Noblesse Oblige! Lees een boek bij de open haard, luister buiten in een luie ligstoel naar het gefluit van de vogels en het ruisen van de wind door eeuwenoude eiken. Zomers en winters, het is altijd een genoegen om te resideren in een van de 60 stijlvolle suites of riante kamers.

Het rijke Twentse land inspireert de gastronomische brigade elke dag opnieuw. Zo ontstond een eigentijdse en meesterlijke cuisine op Franse – mediterrane basis met het beste van de oogst uit eigen streek en eigen wijnkelders. Geniet van de passie en het goede leven. Savoir vivre! Geniet ook in de spa van een heerlijk verwarmd binnenbassin met bubbelbad, stoombad, de sauna’s en het tepidarium. Zintuigen worden geprikkeld door het zuivere water, de warme gloed van het zandsteen en door de subtiele geuren van lavendel, kamille en jasmijn. Onderga een ontspannende massage en herstel de balans tussen lichaam en geest.

Bloemenbeek als bron van inspiratie! Ook voor een meeting of feestelijk samenzijn  in het groen, op niveau! De magnifieke omgeving, ooit het voorname domein van textielbaronnen, en de ruim opgezette zalen werken inspirerend en verhelderend. De dagelijks sleur wordt losgelaten en nieuwe mogelijkheden lijken voor de hand te liggen. Na afloop borrelen in de lommerrijke tuin of een diner in een van de stijlvolle private dining rooms.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Beuningerstraat 6 7587 LD De Lutte

GPS:

52.3201177, 6.998726000000033

Telefoon: