Vergaderen in Heerhugowaard in een stijlvolle ambiance? Van harte welkom bij Lounge 42, de vergader- en trainingslocatie waar u zich thuis voelt!

In het Newton Trade Center op Newtonstraat 42D te Heerhugowaard vindt u Lounge 42, een unieke vergader/presentatieruimte voor 10 tot 30 personen. De lounge is voorzien van een geruisloos ventilatie- en airconditioningsysteem. U treft er de meest moderne audio apparatuur aan; een extra groot formaat flat screen tv, waarop u direct uw laptop kunt aansluiten alsmede een Bose sound system. Een permanente WiFi internetverbinding is aanwezig.

Lounge 42 heeft een Nespresso koffiemachine, een rijk gesorteerde koelkast en een compleet kookeiland c.q. bar. Wat dacht u van een complete keuken/bar voor uw ontbijtvergadering, kookdemonstratie of drankje/hapje na? Bij het zeer dichtbij gelegen hotel restaurant Babylon kunt u lunchen, dineren en overnachten. Wilt u opgehaald worden van het station? Wij regelen vervoer.

U kunt ook eerst even komen kijken voordat u de ruimte reserveert voor uw training of vergadering. Bel om een afspraak te maken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Newtonstraat 42d 1704 SB Heerhugowaard

GPS:

52.6925994, 4.835008000000016

Telefoon: