M22 Exclusief Vergaderen is gevestigd in de historische molenaarswoning aan het einde van de Molenweg in Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas), bij de korenmolen “De Goede Hoop”. Een unieke lokatie die u de mogelijkheid biedt om uw besprekingen ontspannen en in privacy te voeren.

De grote, exclusieve vergaderruimte is voorzien van moderne voorzieningen zoals computer, 55″ touchscreen, draadloos internet en flipover.

Er is een grote vergadertafel voor ca. 16 personen met comfortabele stoelen en een zithoek bij de klassieke rose marmeren schouw. Eikenhouten plankenvloer, lambriseringen en kunstwerken aan de wanden maken het rustieke beeld compleet.

U kunt onbeperkt beschikken over vers gemalen koffie, expresso of cappuccino.

Indien gewenst kunnen wij voor u een luxe broodmaaltijd met soep verzorgen buiten op de binnenplaats bij de antieke fontein of bij slecht weer in de rustieke ontvangstruimte. Ook is het mogelijk om te lunchen op het grote zonnige terras of te picknicken in de boomgaard aan het water. Een sportief intermezzo aan uw bijeenkomst: kanoën op de Binnenmaas, informeer naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om te overnachten in een van de twee luxe tweepersoonskamers op de 1e etage. Onze Bed&Breakfast heeft de hoogste klassering van 5 tulpen.

Mijnsheerenland