De zaal is in het midden op te splitsen in 2 delen, zodat ook kleinere gezelschappen hier hun diners e.d in een intieme sfeer kunnen houden. De grote zaal van de Maastricht Music Hall biedt 1500 bezoekers en in combinatie met de kleine zaal beschikt de gehele locatie over een capaciteit van 2000 personen. Door de bruikbare vloeroppervlakte van 1000 m2 is de Maastricht Music Hall niet alleen geschikt voor het houden van feestenpartijen en evenementen, maar ook uitermate geschikt voor het houden van beurzen en exposities.

Maastricht Music Hall is een elegant en modern gebouw, direct grenzend aan de Maas en gelegen in het zuiden van het Griendpark. Het Griendpark is een aantrekkelijke omgeving om te wandelen of om op het terras te zitten dankzij het prachtige uitzicht over de Maas en de binnenstad. Nabij de entree van de Maastricht Music Hall bevindt zich een ondergrondse parkeergarage.

Door het grote podium is deze zaal bij uitstek geschikt voor concerten, festiviteiten zoals carnavalsvieringen en personeelsfeesten. De zaal biedt plaats aan 1500 personen voor feestavonden, 850 zitplaatsen in theateropstelling en aan 350 personen voor een zittend diner. Wij bieden een complete dienstverlening op het gebied van de organisatie van evenementen en catering. Mon Plaisir is een sfeervolle brasserie met een ruim terras aan de oever van de Maas. Hier kunt u genieten van een drankje en een hapje.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Griend 6-7 6221 AJ Maastricht

GPS:

50.8523063, 5.697782599999982

Telefoon: