Vergaderen in de mooien stad Groningen

Martiniplaza biedt u de keuze uit dertien vergaderruimten. De fraaie vergaderzalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 2 tot 2.000 personen. De ruimten kunnen onderling geschakeld worden en zijn direct verbonden met de plenaire zalen. Ze zijn bovendien zeer geschikt voor bijeenkomsten die deels plenair, en deels in kleine groepen plaatsvinden. Alle ruimten beschikken over moderne vergaderfaciliteiten en kunnen volledig naar wens worden uitgebreid.

Martiniplaza beschikt over vier plenaire congreszalen. De capaciteit varieert van 140 tot ruim 3.000 personen. Comfortabele stoelen, een uitstekende akoestiek en veel ruimte voor parallelbijeenkomsten en exposities in de naastgelegen zalen. Samen met de stijlvolle foyers voor ontvangst, pauze en een hapje en drankje na afloop is een aangename setting voor uw congres gegarandeerd. Ons predikaat ‘Erkend Congresbedrijf’ staat borg voor een optimale kwaliteit.

Graag verzorgen wij op uw verzoek alle zaken die nodig zijn om uw congres in Martiniplaza tot een succes te maken. Uw vaste contactpersoon overlegt tot in detail wat u van ons kunt verwachten. De culinaire verzorging bepaalt voor een groot deel het succes van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Uiteraard passen wij de invulling van horeca aan uw wensen en het thema van de bijeenkomst aan. Bij uw vergadering of congres bieden wij een complete dagverzorging voor een all-in prijs. Hoogwaardige culinaire kwaliteit en bediening op maat zijn verzekerd

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen

GPS:

53.20287330000001, 6.5551580999999715

Telefoon: