Nieuwe vaardigheden aanleren en kennis tot ons nemen gaat het best als we niet worden afgeleid en ons volledig kunnen concentreren. Dat zijn precies de omstandigheden die wij voor onze gasten creëren. Meeting Plaza Utrecht is een rustige trainingsfaciliteit in het hartje van Nederland. In comfortabele zalen en met behulp van de modernste audiovisuele ondersteuning kunt u een training volgen, een brainstorm organiseren, of 1-op- 1 gesprekken voeren. En tussen de middag kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Wij zijn pas tevreden als uw cursisten of deelnemers wijzer, slimmer en bekwamer onze locatie verlaten.

5 Redenen om bij Meeting Plaza Utrecht te boeken.

  • Makkelijk bereikbaar. Onze locatie bevindt zich op 3 minuten lopen van Station Utrecht Centraal.
  • Geen enkele training is hetzelfde. We leveren maatwerk op basis van uw behoeften en wensen.
  • Plug and Train. Alles staat voor u klaar als u bij onze locatie komt. U sluit de laptop aan en u kunt beginnen met de training.
  • Gunstige boekingsvoorwaarden. We gaan mee in het ondernemersrisico. U kunt bij ons tot 24 uur voor aanvang van de training kosteloos wijzigen en annuleren.
  • Aandacht van ons personeel. Door onze persoonlijk benadering weten we snel wat u nodig heeft en zal het u aan niets ontbreken.

Aantal zalen

22

Minimum en maximum aantal personen

Indeling zalen naar opstelling. Basisopstellingen