Een totale comfortbeleving, waarin u volkomen uzelf kunt zijn: Dat is het bedrijfsevent nieuwe stijl volgens MeetWell. Speciaal voor dit doel hebben wij op de bovenste verdieping van ons markante pand een inspirerende ruimte van 100 m2 ingericht. Deze variabel indeelbare ruimte is geschikt voor groepen tot ca 65 personen en beschikt over uitgebreide state-of-the-art faciliteiten.

In deze unieke omgeving ‘hosten’ wij uw bedrijfsevent op een manier die alleen MeetWell u kan bieden. Dat betekent een unieke combinatie van ‘meeting’ en ‘wellness experience’ waarbij u alle ruimte krijgt om de dag vorm te geven zoals u zelf wenst. Daarin is de sky the limit, want ons staat maar één doel voor ogen; ervoor zorgen dat u en uw gasten de dag met een rijker gevoel besluiten dan waarmee hij begon.

Onze centraal gelegen locatie biedt een breed scala aan creatieve en onalledaagse mogelijkheden om uw bedrijfsevent naar een hoger niveau te tillen. Graag bespreken we samen met u hoe we dit ook in uw geval kunnen invullen met een mix van business, wellness, sport, beauty en lifestyle. Zodat uw (jaar)vergadering, symposium, congres, kleine beurs, training, productpresentatie of expositie een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Het Sterrenbeeld 25 5215 MK ’s-Hertogenbosch

GPS:

51.6862516, 5.357959499999993

Telefoon: