Meetz! is een smartworkcenter met een uniek karakter aan de zuidkant van Rotterdam gelegen naast metrostation Poortugaal op een paar minuten afstand van de ring A15. Het is een bijzondere locatie voor de ondernemende professional waar men lekker kan werken en vergaderen en waarbij je door de open sfeer makkelijk contact legt met nieuwe zakelijke contacten. Bij Meetz! krijg je verfrissende ideeën en zal je netwerk worden versterkt. Er is een ruime keus aan uitstekend uitgeruste ruimtes voor flexwerken, vergaderen, presentaties, workshops en trainingen. We hebben ook speciale coaching- en concentratiewerkplekken en een aparte SkypeSpace. Het MeetzPlaza in het atrium is de centrale ontvangst en daar geniet je van heerlijke koffie, thee, fris, een kleine snack of vers fruit.

We spelen in de de sterk wijzigende arbeidsmarkt waar steeds meer ondernemende zelfstandige professionals een belangrijke bijdrage leveren aan de nieuwe economische werkelijkheid. Voor de kenniswerker is het prettig om dicht bij de woonomgeving in een professioneel kantoor te kunnen werken waar ze ook kennis kunnen delen en zakelijke relaties kunnen ontvangen.

Ook werknemers die niet elke dag willen aansluiten in de file en waar thuiswerken niet handig is maar wel plaatsonafhankelijk hun werk kunnen doen kunnen bij ons terecht. En organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende ruimte voor hun business meeting of training zijn bij Meetz! aan het juiste adres.

Meetz! werkt vanuit de kracht van het samen doen, het samen delen en het samen ontwikkelen. Samen is het leuker en slimmer ondernemen. We zijn nieuw, fris en vol energie en we hopen je regelmatig te mogen begroeten.

Poortugaal (Rotterdam)

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-