Gevestigd in de zo karaktervolle en trendy Pijp in Amsterdam biedt Merkx Original Food Design u een uitgebreid pakket aan culinaire genoegens en evenementen. Van catering, kookworkshops, wijn en spijsproeverijen, privé diners, picknicks en high teas tot culinaire geschenken en smaak en etiquetteadviezen. Tevens foodstyling en fotografie en ontwerp van huisstijlen en interieur advies en ontwerp.

Voor al uw bedrijfsevenementen, geheel verzorgde vergaderarrangementen, bruiloften, recepties, familiediners, borrels, high teas en al uw andere feestelijkheden, beschikt Merkx Original over de mooiste locaties in elke prijsklasse en met ruime mogelijkheden. Voor grotere gezelschappen wijken wij uit naar bijzondere locaties in de Pijp en groot Amsterdam. Verzorgt warme en koude, Hollandse, Italiaanse en Mediterrane buffetten, geheel aangeklede cocktailparties of een eenvoudige borrel met heerlijke amuses, tapas met de daarbij behorende wijnen, picknicks en high teas. Verder organiseren wij uw lunch, brunch en ontbijt.

Voor elke gelegenheid kunt u met een gezelschap van 8 tot 20 personen dineren in onze artistieke BROCANTE gelegen aan de kookstudio in de 1e jan van der Heijdenstraat 76. Tevens een heerlijke locatie voor Baby showers, high teas, ontbijtjes, lunches en vergaderingen. Wij maken elke gelegenheid naar uw smaak en wens!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Eerste Jan van der Heijdenstraat 76 1072 TZ Amsterdam

GPS:

52.353314, 4.890024400000016

Telefoon: