Het intiemste stadstheater van Limburg: Het Munttheater Weert programmeert 140 voorstellingen per seizoen. Daarnaast is het ook een locatie bij uitstek voor uw congres, seminair of bedrijfsfeest. Maar ook voor particulieren worden er besloten feesten georganiseerd. Of het nu gaat om een bruiloftfeest of een jubileum van welke aard ook. In het Munttheater wordt alles op maat voor u georganiseerd.

Uniek aan het Munttheater is dat er telkens één evenement tegelijk wordt georganiseerd. De locatie is exclusief voor u en uw gasten. Een programma dat zich afspeelt in de intieme theaterzaal is standaard voorzien van ondersteuning door bekwame technici. Zij begeleiden uw gehele zaalprogramma. Wij beschikken over professionele apparatuur. Van beamer en draadloze head-sets tot volgspot en doorzichtschermen toe. Bovendien beschikt het Munttheater over uitstekende contacten met de Nederlandse Impresariaten. Dat maakt het mogelijk dat bijna alle artiesten door ons in te huren zijn. Uw ‘lievelings artiest’ op laten treden op uw feest? Wij maken het mogelijk!!

Kiest u voor een feest in de gezellige theaterfoyer? Ook dat is mogelijk. Wenst u live muziek? Geen probleem ! U kunt zelf een band arrangeren en anders zoeken wij voor u het gewenste genre. De goede en exclusieve samenwerking met Hostellerie Munten uit Weert biedt ons als Munttheater onbeperkte mogelijkheden qua horeca en catering. De sfeer van gastvrijheid en kwaliteit, die Hostellerie Munten al jaren in het Weertse kenmerkt, verruimt ook de mogelijkheden van het Munttheater. Of u nu een borrelgarnituur wenst of exclusieve hapjes of een high tea, of walking dinner. Alles is mogelijk.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Collegeplein 3 6001 HN Weert

GPS:

51.2539713, 5.7048118999999815

Telefoon: