Midden in het winkelgebied van Amsterdam bevindt zich Museumcafé Mokum. Dit café is gevestigd in het Amsterdam Museum tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Kalverstraat. Museumcafé Mokum staat bekend om de charmante binnenplaats met terras en prachtige zuilenpassage. Het café is een uitstekende plek om even na te praten over het museumbezoek of om bij te komen van het winkelen. Museumcafé Mokum is geopend van 10.00 tot 17.00u voor een kop koffie of thee met heerlijk gebak, lunch met broodjes, pannekoeken en salades of een borrel met hartige snacks. Ook voor de kinderen heeft Museumcafé Mokum een apart menu.

Zalen
In samenwerking met het Amsterdam Museum verhuurt Museumcafé Mokum verschillende vergaderzalen. Deze zalen zijn ideaal voor vergaderingen, (huwelijks)recepties en private dinners. Door de grote verscheidenheid in zalen, variërend van een schuttersgalerij met 17e-eeuwse portretten van vooraanstaande leden van het schuttersgilde tot de regentenkamer die geheel is teruggebracht in de 17e-eeuwse stijl van het Burgerweeshuis, bestaan er binnen deze locatie veel mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Deze plek met een rijke historie, midden inde stad, maar in een oase van rust, is een zeer inspirerende omgeving voor iedere bijeenkomst

Bereikbaarheid
Museumcafé Mokum bevindt zich midden in het winkelcentrum van Amsterdam. Er is een ingang aan de Kalverstraat gelegen ter hoogte van nummer 92 en er is een entree bij de Sint Luciensteeg. Ook kunt u via de ingang van het Amsterdam Museum (Nieuwezijds Voorburgwal 357) Museumcafé Mokum bereiken. Vanaf Centraal Station is Museumcafé Mokum lopend in ca. 15 minuten via Damrak, Dam en Kalverstraat te bereiken. Verder is het goed bereikbaar per tram. Neem tram 1, 2, 5 (halte Spui) 0f 4, 9, 14, 16, 24 en 25 (halte Rokin). De dichtstbijzijnde ondergrondse parkeergarage is \’De Kolk\’ aan de Nieuwezijds Kolk.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kalverstraat 92 1012 PH Amsterdam

GPS:

52.3704154, 4.891297300000019

Telefoon: