Een inspirerende locatie is belangrijk voor een succesvolle bijeenkomst. Sta er eens bij stil, juist op het moment dat ‘werk’ en ‘vrij’ in elkaar overlopen slaat de vonk makkelijk over tussen zij en wij, weerstand en begrip, uitdaging en oplossing. In een comfortabele bijzondere setting stellen we ons meer open voor nieuwe kennis en inzichten, en laten we ons makkelijker meenemen naar inspirerende vergezichten. Netl de Wildste Tuin is zo’n plek. Opgericht en aangelegd door ondernemersfamilie Crébas, pioniers bij Het Goed; de keten van kringloopwinkels en Marktplaats.nl.

 

Het Paviljoen heeft een ruime Podiumzaal voor presentaties, vergaderingen, yogasessies, bedrijfsfeesten én live optredens. Vlakbij het Paviljoen zijn 2 kleinere zalen te vinden, de Verrekijker met prachtuitzicht over het strand en de Koggezaal met eigen terras. Verscholen in de bamboe liggen een Mongoolse Ger en een Lodge, ideale locaties voor een groep om zich af te zonderen en te focussen.

 

Congres, productintroductie, jubileum, topomzet of gewoon zin in een geweldig bedrijfsuitje? Dan is Netl de Wildste Tuin precies wat je zoekt. Trakteer je collega’s op een onvergetelijk verblijf midden in een mediterraan landschap van 90 voetbalvelden groot (48 hectare) met duinen, stranden en bamboebos!

 

Over de overnachting hoef jij je natuurlijk geen zorgen te maken. De naastgelegen groepshotels bieden 31 comfortabele hotelkamers (86 bedden).
Liever back2basic? Natuurkampeerterrein de MIG en kampeerterrein Heliveld biedt ruimte voor tenten, caravans en campers.

 

  • Aantal zalen

 

4

 

  • Minimum en maximum aantal personen

 

10 – 200 p.