Organiseer je meeting bij Netl de Wildste Tuin, een inspirerende omgeving met verrassende (buiten)locaties waar jullie ongehinderd tot resultaten komen. Professionele audiovisuele apparatuur, teambuilding activiteiten, een ervaren en gastvrij team en de Wildste Tuin als decor, wat wil je nog meer?

Netl de Wildste Tuin is 90 voetbalvelden groot en biedt ruimte voor kleine en grote evenementen. In het strandpaviljoen midden in het park, vind je de ruime podiumzaal en intieme koggezaal.  Verdeeld over de Wildste Tuin, midden in de natuur, zijn bijzondere buitenlocaties. De verrekijker is een unieke vergaderlocatie op niveau. Brainstorm er lustig op los in deze zaal met panoramisch uitzicht over water en duinen.

De Mongoolse Ger vormt verscholen tussen de bamboe een oase van rust. De Lodge ademt met haar tentdoek en stoer houten veranda een ontspannen buitengevoel uit​. Het Mediterrane Terras ligt boven op de lavendelheuvel aan het strand en heeft een prachtig uitzicht over het park.

Ook meerdaagse evenementen zijn mogelijk, overnachten kan op de camping of in de POD trekkershutten en Pionierswoningen op het park.

Op zoek naar inspirerende teambuilding activiteiten? Ook daarvoor ben je bij Netl aan het goede adres. Denk aan Pitch&Putt Golf, coaching met paarden of livemuziek bingo. Als onderbreking van het serieuze programma of als teamuitje met aansluitend BBQ of buffet. Want een goed samenwerkend team is van levensbelang voor een bedrijf. That’s the spirit!

Capaciteit

Podiumzaal: 200 p

Koggezaal: 25 p

Zijzaal: 25 p

Verrekijker: 10 p

Lodge: 40 p

Mongoolse Ger: 30 p

Mediterrane Terras: 100 p

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-