Novalis Flex-Office is een multifunctioneel bedrijvencomplex, gelegen te Vught nabij ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Novalis beschikt het over diverse trainingsruimten, coachruimten, vergaderruimten, presentatieruimten en Theaterzaal welke plaats bieden aan 1 tot 250 personen. Daarnaast biedt de sfeervolle serre de gelegenheid voor zakelijke recepties of borrels.

De zalen van Novalis worden geheel ingericht naar uw wensen en zijn voorzien van een projectiescherm, een flip-over met stiften, een persoonlijk bedienbaar airco-systeem, kapstok, blocnotes met Novalis pennen en ergonomisch verantwoord meubilair.

De bemande receptie, ons bedrijfsrestaurant met uitgebreide kaart en cateringfaciliteit, het verwarmde buitenterras, de serre met een prettige ambiance voor u en uw gasten, de goede bereikbaarheid zowel per auto als openbaar vervoer en de gratis parkeervoorziening op eigen terrein, maken het totaalconcept compleet. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende rondleiding, zodat u ons concept zelf kunt ervaren.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Industrieweg 9c 5262 GJ Vught

GPS:

51.6448347, 5.292569500000013

Telefoon: