Wij zijn nummer 71 . Dit is tevens ons nummer aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg. Een mooie landelijke ruimte gelegen in een prachtige omgeving midden in het land. We willen onze locatie graag met u delen.

De locatie is geschikt voor groepen tot en met 20 personen en leent zich uitstekend voor een breed scala aan activiteiten. Hierbij kunt u denken aan: presentaties, trainingen, directievergaderingen, fusiegesprekken et cetera. Dankzij de ligging van de locatie kunt u in volle privacy overleg voeren en weet u zeker dat u niet gestoord zult worden. Nr 71 is een stand alone locatie en heeft dus geen enkele andere activiteit ter plaatse. Tevens beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

De invulling van de dag en/of avond is geheel aan u. U kunt de ruimte gebruiken voor een kort overleg of een volledige dag en/of avond invulling inclusief lunch en diner. Door het exclusieve en kleinschalige karakter van de locatie zijn wij zeer flexibel en staan open voor al uw wensen en suggesties.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amersfoortsestraat 71 3769 AE Soesterberg

GPS:

52.1292819, 5.3133212000000185

Telefoon:
E-mail:
Internet: