Odeon is een club in Amsterdam gevestigd in een historisch pand aan de Singel, midden in de culturele driehoek van het Leidseplein, Rembrandtplein en het Spui. Odeon heeft een sterke connectie met diversiteit, creativiteit en cultuur. De combinatie van het eeuwenoude pand met een wisselende programmering trekt al jarenlang een zeer divers publiek. De clubfeesten van Odeon worden gehouden in de Concertzaal. Door de theatrale sfeer en de authentieke elementen, zoals klassieke ornamenten, is uitgaan in Odeon net even wat anders.

Zalen
Dit eeuwenoude pand beschikt over verschillende sfeervolle zalen die zeer geschikt zijn voor zakelijke en feestelijke evenementen. De blikvanger van Odeon is de concerthal, de eerste concertzaal van Nederland. Deze hoge theaterachtige zaal is met de authentieke ornamenten uitermate geschikt voor congressen, conferenties, workshops, veilingen, (huwelijks)recepties en presentaties.

Daarnaast beschikt Odeon over de stijlkamer en de grote- en kleine foyer, welke zeer geschikt zijn voor recepties, vergaderingen of private dinners. Deze zalen zijn geheel naar thema ingericht. In het souterrain bevindt zich sinds augustus 2013 restaurant Ricardo’s in Odeon, dat gerund wordt door Chefkok Ricardo van Ede.

Bereikbaarheid
Odeon is gelegen aan de Singel, nabij het Koningsplein en in het verlengde van de Amsterdamse Bloemenmarkt. Vanaf het Amsterdam Centraal Station bereikt u Odeon te voet in ongeveer 15 minuten. Odeon is zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt Tram 1, 2 en 5 nemen en uitstappen bij halte Koningsplein. Per auto is het ook goed bereikbaar. Volg vanaf de ringweg (A10) richting de S100, afslag centrum. Volg de p-borden voor parkeergarages in het centrum. Parkeren kan op de grachten of in parkeergarage ‘De Kolk’ aan de Nieuwezijds Kolk , de ondergrondse parkeerplaats bij het Stadhuis/Muziektheater of in de parkeergarage op de regulierdwarsstraat.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Singel 460 1017 AW Amsterdam

GPS:

52.3675469, 4.8888332999999875

Telefoon: