Onder de Linden Is een schitterende vergaderlocatie in Oisterwijk. Dit idyllische stadje in Brabant ligt centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en den Bosch. Dankzij deze ligging is Oisterwijk een logische keuze om te vergaderen.

Per auto is Oisterwijk makkelijk te bereiken en NS Station ligt 3 minuten lopen van de vergaderlocatie. Parkeergarage Tiliander is 2 minuten lopen.

Vergaderzaal van Onder de Linden is van alle gemakken voorzien, deze vergaderruimte heeft uiteraard wifi, beamer, scherm en is airconditioned. De vergaderruimte biedt genoeg inspiratie voor een vruchtbare meeting.

Tussen de meeting door kunt u gebruik maken van onze keuken voor lunch of na afloop voor diner. Onze keuken staat zodanig aangeschreven zodat u kunt sopreken van een culinaire vergadering. De  zaal biedt ook ruimte private dining :eindejaardiners, of kerstdiners.

De boekenkamer : Tot 20 personen vergaderen

De woonkamer : Tot 40 personen vergaderen

De Lindenhof in Oisterwijk is een feeslocatie, maar kan ook gebruikt worden voor seminar, Relatiedag, teambuilding, netwerkbijeenkomst of bedrijfsfeestlocatie.

De Lindenhof : tot 80 personen bedrijfspresentatie

Zo is Onder de Linden en de Lindenhof een unieke chique locatie in het lommerrijke Centrum van Oisterwijk in Brabant

Kijk hier voor de virtuele Google tour

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-