Dandelion is de naam van de boardroom bij Onder den Peerenboom. Hier kunt u in alle rust, beslotenheid en comfort vergaderen, workshops houden of trainingen geven. De boardroom biedt plaats aan maximaal 14 personen en beschikt over alle middelen die u mag verwachten op dit niveau: HD-beamer, flipover, 6 whiteboards, airconditioning, en een ruim assortiment Nespresso koffiespecialiteiten.

Wij bieden verschillende koffiearrangementen inclusief versnaperingen en eventueel gebak. Daarnaast verzorgen wij uw lunch of diner geheel op maat. Hiervoor werken wij met verschillende partners die u voor u een maaltijd bereiden op basis van de informele formule walking diner tot een klassieke Franse lunch of een culinair 5 gangen diner aan een onberispelijk gedekte tafel.

Bij Onder den Peerenboom verblijft u in stijlvol gerestaureerde bijgebouwen midden in het Groene Hart van Nederland. De kamer en de twee royale appartementen maken onderdeel uit van het cultureel erfgoed dat wij hier behouden. Wij gaan bewust om met het milieu. Met het Green Key keurmerk garanderen wij u een verblijf zonder concessies aan het comfort, en met zorg voor de omgeving.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Benedeneind Zuidzijde 251 3405 CJ Benschop

GPS:

52.0050467, 4.960953399999994

Telefoon: