Gelegen tussen de weilanden van Wassenaar bevindt zich de Oostdorperhoeve, een boerderij gebouwd in 1790. Deze pittoreske boerderij is omringd door een grote tuin met  aangrenzend een atelier.  Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, een dag op de hei, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes.

De romantische tuin rondom de Oostdorperhoeve is uitermate geschikt voor zomerse bruiloften, recepties, high wines en lunches. Genieten van heerlijke hapjes en drankjes tussen de appelbomen en rozenstruiken. Rust en ruimte midden in het hart van de Randstad. Een mooiere entourage is er niet….

U kunt uw vergadering ook combineren met een bedrijfsuitje. Een keer iets anders doen met collega’s of vrienden: lekker actief en informeel? Groepen (teambuilding, vrijgezellenparty, enz) zijn welkom op de Oostdorperhoeve. Tijdens de workshops neemt kunstenaar Otti u moeiteloos en met aanstekelijk enthousiasme mee naar zijn kleurrijke belevingswereld. Uiteraard kan uw workshop aangevuld worden met lunch, diner of borrel.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oostdorperweg 210 2241 BG Wassenaar

GPS:

52.15681050000001, 4.407241800000065

Telefoon: