Zoek je een sfeervol ingerichte locatie, gelegen in het zakelijke centrum van Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station, voor vergaderingen, trainingen of computeropleidingen? Huur onze compleet ingerichte trainingsruimtes. Per dag, dagdeel of voor een langere periode.

 

Oranje Boven

Train2Work beschikt over een vergaderzaal ‘Oranje Boven’ voor 12 personen met hypermoderne presentatiemogelijkheden, waaronder videoconferencing, een smartboard en Barco ClickShare systemen.

 

De Groene Loper

Computerzaal ‘De Groene Loper’ beschikt over 11 professionele computerwerkplekken voor 10 cursisten en 1 trainer. Je kunt gebruik maken van ons nieuwe interactieve smartboard met whiteboards en gratis Wi-Fi. Wil je een eigen laptop meenemen? Koppel eenvoudig je laptop aan het smartboard!

 

Wij zijn gelegen in het zakelijk centrum van Den Haag, pal naast het Gemeentehuis. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn we uitstekend te bereiken. Er bevinden zich meerdere (betaald) parkeermogelijkheden en een tramstop in de straat. Ook Den Haag Centraal Station is op 5 minuten loopafstand.

 

In onze ontvangstruimte ‘Le Café’ kun je onbeperkt heerlijke versgemalen bonenkoffie of een lekkere kop thee drinken. We zorgen ervoor dat je van alle gemakken wordt voorzien, dus de koektrommel en fruitmand zitten altijd vol.

 

Wil je tussen de middag uit lunchen of blijf je na afloop dineren? Dat kan bij Grand Café Hof der Muzen, op 1 minuut loopafstand van train2work. Daarnaast is het mogelijk een broodjeslunch op de cursuslocatie te bestellen; wij beschikken over een menu-kaart van Grand Café Hof der Muzen met aantrekkelijke mogelijkheden.

 

Wil je zelf een restaurant kiezen voor je groepslunch- of diner? Geen probleem, vanzelfsprekend ondersteunen we je graag!

 

Graag tot ziens bij train2work

www.train2work.nl

 

  • Aantal zalen

2 zalen

 

  • Minimum en maximum aantal personen

2 – 11 personen

 

Openingstijden

Maandag

08.30-17:00

Dinsdag

08.30-17:00

Woensdag

08.30-17:00

Donderdag

08.30-17:00

Vrijdag

08.30-17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten