Zoekt u een gastvrij hotel & vergaderlocatie in Ede in een bosrijke omgeving?

Wanneer u ook graag geniet van de prachtige Veluwe in een huiselijke sfeer, dan bent u bij Parkhotel De Bosrand van harte welkom. Ons hotel aan de rand van het Edese bos heeft 44 comfortabele hotelkamers, voorzien van een badkamer, LCD-televisie, wekkerradio en telefoon. Ons gehele hotel heeft gratis WIFI dekking. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie? Ook dan bent u bij Parkhotel De Bosrand aan het juiste adres.

Wilt u vergaderen in Ede dan biedt Parkhotel De Bosrand als enige vergaderaccomodatie in Ede, 8 prachtige zalen aan om als vergaderlocatie te dienen in een rustige, natuurrijke omgeving. Iedere zaal beschikt over een flip-over, beamer, scherm, vergaderkoffer en vanzelfsprekend gratis WIFI.
In drie van onze zalen zijn digitale schoolborden inclusief beamer aanwezig. U kunt bij ons uitstekend terecht voor uw vergadering, training, workshop of presentatie. Parkeren is bij ons gratis! Wij hebben verschillende vergaderarrangementen.

Parkhotel De Bosrand heeft een gezellig ingerichte serre, restaurant en parkterras waar u kunt eten en drinken in een ontspannen sfeer. Uitgebreid ontbijten of lunchen, genieten van een borrel of heerlijk dineren. Naast onze à la carte kaart is er elke dag een wisselende dagschotel à € 12,75 per persoon.

Parkhotel De Bosrand werkt met een team van enthousiaste medewerkers, die zorgen dat uw verblijf een succes wordt! Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de offertes, bieden maatwerk en zijn gericht op persoonlijk en kleinschalig opereren. Bovendien liggen wij aan de rand van het prachtige natuurgebied De Veluwe met veel natuur, groen, ruimte & rust.

Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

Maandag

07:00-23:30 uur

Dinsdag

07:00-23:30 uur

Woensdag

07:00-23:30 uur

Donderdag

07:00-23:30 uur

Vrijdag

07:00-23:30 uur

Zaterdag

07:00-23:30 uur

Zondag

07:00-23:30 uur