Een rijke historie kent dit rijksmonumentale gebouw in het mooie Zuid-Limburgse mergelstadje Valkenburg. Dit in 1892 door Pierre Cuypers ontworpen Kurhaus heeft de laatste jaren een aantal renovaties ondergaan. Anno 2013 beschikt Parkhotel Valkenburg over prachtige professioneel ingerichte ruimten, elk met een uniek karakter, die uiterst geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten.

Verder heeft dit viersterrenhotel 82 kamers waarvan 10 junior suites. Geniet van een heerlijk glas wijn op het terras met panoramisch uitzicht of laat u verwennen in ons restaurant met een uitstekende franse keuken. Tevens beschikt het hotel over een uitgebreide wellness met zwembad, sauna en fitness. De Skybox en de Panorama zijn modern van ontwerp met veel licht en een prachtig uitzicht over het Heuvelland dat inspireert tot creatieve sessies. De Rosalia en Cuypers daarentegen hebben meer de klassieke sfeer uit de tijd van Cuypers.

Vergadercapaciteit tot 450 personen. Bovendien beschikt het hotel over een Villa voor exclusief vergaderen voor gezelschappen tot 18 personen. Gelegen op steenworpafstand van Maastricht met de uitstekend bereikbaarheid met goede eigen parkeerfaciliteiten, maken deze locatie geschikt voor grote groepen. Zuid-Limburg is een regio die veel te bieden heeft; bekend om zijn Bourgondische karakter en mooie heuvellandschap met een hoog aanbod aan culturele en sportieve activiteiten. In de nabije omgeving hebben wij diverse partners die gespecialiseerd zijn in groepsactiviteiten.

Parkhotel Valkenburg voldoet aan de normen van Green Key; dit keurmerk betekent dat de ondernemer zich extra inzet om goed te zijn voor zijn omgeving en het milieu onder andere door meer duurzame keuzes te maken op gebied van energie en inkoop van eten en drinken. Met alle plezier nodigen we u uit om in Parkhotel Valkenburg en Villa Valkenburg te komen bekijken.

We helpen u graag verder met de organisatie van uw bijeenkomst om er samen een succes van te maken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Neerhem 68 6301 CJ Valkenburg aan de Geul

GPS:

50.8583873, 5.835813799999983

Telefoon: