Achter de rijk gedecoreerde monumentale gevel van het voormalig hotel: ”De Twee Steden”, aan het Buitenhof in Den Haag, is sinds 1934 een bioscoop gevestigd. De 6 zalen met een verschillende capaciteit van 113 tot 434 personen, zijn uitermate geschikt voor evenementen zoals: productpresentaties, congressen, modeshows, exclusieve voorstellingen, bedrijfsfeesten en concerten.

Pathé Buitenhof is beschikbaar voor kleine en grote evenementen met in totaal meer dan 1300 zitplaatsen. Ook behoren evenementen in combinatie met films, live opgenomen opera’s, balletvoorstellingen en nog veel meer tot de mogelijkheden. Voor het houden van grote congressen is zaal 1 zeer geschikt. Alle faciliteiten zijn standaard aanwezig: stoelen, garderobe, digitale projectoren, geluidsinstallatie en een groot projectiescherm.

Zo werken wij ook samen met de huiscateraar en inpandig gevestigd restaurant Des Deux Villes, om uw evenement compleet te maken met een drankje, een hapje of zelfs een compleet diner. Wij denken graag met u mee over de invulling en de verschillende mogelijkheden van uw event.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Buitenhof 20 2513 AG Den Haag

GPS:

52.0785875, 4.310906100000011

Telefoon: