Paviljoen Meijer aan Zee beschikt over verschillende vergaderfaciliteiten zoals een whiteboard, flipover en een beamer welke gehuurd kunnen worden. De zaal (180m2) is in iedere gewenste opstelling in te delen. Uiteraard kunnen wij ook lunch, diner, BBQ en/of eventuele borrel voor u organiseren.

Uw vergadering is natuurlijk helemaal geslaagd als er ook nog iets aan teambuilding wordt gedaan, wij werken samen met verschillende organisatiebureaus . Jonge en enthousiast bedrijven gespecialiseerd in het organiseren van verschillende activiteiten en workshops op het strand. Zij kunnen een uitgebreid programma voor u samenstellen met de activiteiten van u keuze, zo wordt u al het werk uit handen genomen!

De lezers van het Haarlems Dagblad hebben Meijer aan Zee verkozen tot beste seizoenspaviljoen van 2012. Bij de verkiezing werd o.a. gelet op kwaliteit van het eten, vriendelijkheid van de bediening en uitstraling/styling. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots en willen hierbij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Boulevard de Favauge 16 2042 TV Zandvoort

GPS:

52.3748552, 4.5258503999999675

Telefoon: