Gelegen aan de Procureurweg, ten oosten van het centrum van Dongen, is deze locatie goed bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Paviljoen Roosen ligt middenin een landschappelijke omgeving, aan de rand van Dongen.

In 2003 ontving architect Pascal Grosfeld, de Welstandsprijs Noord-Brabant, voor de originele architectuur van ons Paviljoen. Het open karakter van het gebouw sluit mooi aan op de groene, landschappelijke omgeving. Indien het weer gunstig is, kunt u ook gebruik maken van onze mooie, rustgevende tuin. Of ter onderbreking een wandeling maken in het natuurgebied, grenzend aan het Paviljoen.

Arrangementen Paviljoen Roosen

Ons Paviljoen is qua ruimte met name geschikt voor vergaderingen, trainingen, hei-sessies en werkoverleg voor groepen tot ongeveer 20 personen.
Wenst u een locatie met optimale privacy in een zakelijke en tegelijk informele en inspirerende omgeving, dan zit u bij Paviljoen Roosen ‘op rozen’.

Ons team verzorgt graag uw Paviljoen-arrangement op maat, waarbij bepaalde standaard-faciliteiten zijn inbegrepen.
De arrangementen variëren van koffie/thee of fris met de bijbehorende versnaperingen, verschillende samen te stellen lunches tot en met diners die uit meerdere gangen bestaan. Er is veel mogelijk. Informeert u gerust vrijblijvend naar wat Paviljoen Roosen u te bieden heeft. Uw verwachtingen staan daarbij altijd centraal. We helpen u graag verder en kijken dan tegelijk naar de gewenste beschikbaarheid.

Er is een smart-tv, Wifi en een flip-over.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Procureurweg 47 5103 BP Dongen

GPS:

51.63561850000001, 4.955418399999985

Telefoon: