Vergadering / Training

Een vergadering moet iets opleveren: resultaat. Hetzelfde geldt voor een zakelijke training of meeting. Wij weten als geen ander hoe je een topprestatie neerzet. Een inspirerende omgeving, uitstekende faciliteiten, gedreven personeel of een uitdagende coach vormen de basis om uit te kunnen blinken. Het Philips Stadion zet graag een stap extra, zodat je zakelijke bijeenkomst leidt tot het gewenste resultaat. Klik hiervoor een overzicht van onze ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een vergadering of training.

Het Philips Stadion herbergt talloze ruimtes die uitermate geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk, feestelijk of avontuurlijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is tevens mogelijk om diverse ruimtes met elkaar te combineren gedurende het evenement en om een opstelling naar keuze te maken.

Creatieve teamuitjes staan garant voor plezier en saamhorigheid. Wat dacht je van een pokerworkshop, zeskamp, quiz of schilderworkshop? Wij organiseren het graag voor je!

Gratis parkeren

Bij vergaderarrangementen van 8 uur bieden wij gratis parkeren in parkeergarage Philips Stadion. Hierdoor zijn alle gasten slechts 100 meter verwijderd van de auto tot aan de hoofdingang van het Philips Stadion.

Eindhoven

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-