De eeuwenoude historie van deze laatmiddeleeuwse stadskerk is zichtbaar en voelbaar in de verschillende ruimten en zorgt voor een unieke sfeer. Een diner tussen de kolossale pilaren, een concert onder de kleurrijke glas-in-loodramen of een symposium in het indrukwekkende schip: een ware belevenis.

De Pieterskerk is geschikt voor iedere denkbare bijeenkomst zoals een concert, symposium, receptie, diner, feest, beurs, festival of vergadering. Het schip van de Pieterskerk is ruim tweeduizend vierkante meter groot en daarmee bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Voor kleinere groepen is de koorkerk, bibliotheek of de 17e eeuwse kerkmeesterskamer bijzonder geschikt. De kerk is voorzien van vloerverwarming waardoor de temperatuur altijd aangenaam is.

Trouwen in de indrukwekkende historische ambiance van de Pieterskerk is mogelijk. De Pieterskerk heeft reeds jarenlange ervaring met het organiseren van onvergetelijke bruiloften. Trouwen in het schip, de receptie in de viering van de kerk, de huwelijksdans in het koor, alles is mogelijk. Uw dag kan, in samenspraak met onze accountmanagers, ingevuld worde

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kloksteeg 16 2311 SL Leiden

GPS:

52.1574095, 4.4881034

Telefoon: