Zoek je een unieke locatie om in alle rust te vergaderen of om het team samen meer inzicht en koers te laten ervaren ?

POP UP 24 zaken op locatie biedt een bijzondere vergaderruimte in een prachtig monumentaal pand  in het hart van Geertruidenberg, Brabant. Het karakteristieke pand is ideaal voor een vergadering op locatie, workshop, brainstormsessie of training in kleine persoonlijke setting. Je geniet op deze inspirerende locatie van veel daglicht in een stijlvolle ruimte met een moderne twist. De vergaderlocatie is van alle moderne faciliteiten voorzien en ook de overdekte patio en grote tuin met atelier staan tot je beschikking: perfect om met mooi weer een frisse neus te halen! Zo kom je even los uit je dagelijkse omgeving zodat je met een frisse blik aan de slag kunt. Naast bijvoorbeeld een vergadering op locatie ben je bij ons ook op de juiste plek voor een goed gesprek tijdens een zakenlunch of een evaluatie 1 op 1.

Wij houden van rust, comfort en (h)eerlijk eten & drinken! Voor jou als mens doen wij onze uiterste best!

Wil je graag een leuke onderbreking of afsluiting van je dag? In Geertruidenberg en in Noord-Brabant zijn een heleboel inspirerende activiteiten te doen! De locatie heeft goede contacten en kan de dag een leuke onderbreking verzorgen.

Gratis parkeren voor de deur en op nabij gelegen markt.

POP UP 24 zaken op locatie biedt graag de volgende faciliteiten aan:

–        gebruik maken van de gehele locatie voor een dag ( 8 uur)

–        gratis Wi-Fi

–        vergaderkit, met schrijfwaren

–        aanwezigheid van flipover en beamer en groot projectiescherm

–        gastvrouw aanwezig voor ondersteunende diensten

Een recensie die ons goed beschrijft is:

“Het herenhuis van POP UP 24 is een uitstekende vergaderlocatie voor kleinere groepen. Het pand ademt sfeer en rust uit en gastvrouw Marjolein Weevers zorgt erg goed voor de inwendige mens. Wat mij betreft de ideale combinatie! Wij hebben gebruik gemaakt van de locatie voor een teamsessie met 7 personen en voor een brainstormsessie met 3 deelnemers. Twee hele verschillende sessies, die door de flexibiliteit en maatwerkaanpak van Marjolein uitstekend ingevuld zijn. Leuk detail is dat je naast de vergaderruimte ook gebruik mag maken van de grote keuken. En de ligging vlak bij de Markt in Geertruidenberg maakt dat je makkelijk even een break kunt nemen én gratis kunt parkeren. Een aanrader dus!”

Openingstijden

Maandag

8:30-18:00

Dinsdag

8:30-18:00

Woensdag

8:30-18:00

Donderdag

8:30-18:00

Vrijdag

8:30-18:00

Zaterdag

-

Zondag

-

In de avonduren en weekenden op aanvraag is altijd mogelijk.