Vergaderlocatie Hotel Princeville Breda

Hotel Princeville Breda beschikt over maar liefst 23 stijlvol ingerichte vergaderzalen. De vergaderzalen zijn verspreid over het hotel en het bijbehorende Business Center. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van diverse faciliteiten. Op aanvraag worden overige benodigde audiovisuele middelen verzorgd. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor iedere gelegenheid, zoals bijvoorbeeld: vergaderingen, sollicitaties, conferenties en feesten. In alle zalen en de openbare ruimtes kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Maak uw wensen kenbaar en wij helpen uw graag met het realiseren van uw evenement.Het hotel beschikt over 4 vergaderhamers (vergaderclassificatie).

Door de gunstige ligging van het hotel is Hotel Princeville Breda de locatie voor uw evenement. Dit doordat het hotel zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken is. Het hotel is gelegen aan de A16. Vanaf de snelweg neemt u afslag 16 Breda-West. U kunt uw auto gratis op het parkeerterrein parkeren. Reist u met het openbaar vervoer? Er rijden verschillende bussen vanaf het centrum en het Centraal station van Breda naar het hotel.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-