De verschillende zalen zorgen ervoor dat het zowel geschikt is voor zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Ook voor huwelijksfeesten is het een zeer geschikte locatie. Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past.

Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen. Een unieke locatie gespecialiseerd in de ontvangst van gezelschappen. Waar u niet alleen over voldoende ruimte en parkeergelegenheid kunt beschikken, maar ook over alle moderne vergaderfaciliteiten en apparatuur.

Entourage, keuken en gastheerschap maken van uw bijeenkomst iets bijzonders. Of u nu wilt vergaderen weg van de dagelijkse beslommeringen van uw kantoor, uw product presenteren, of uw relaties voor een lunch, diner of receptie ontvangen, wij bieden u al onze stijlvolle, comfortabele en flexibele faciliteiten. Een en ander wordt omlijst door onze gerenommeerde keuken. In de tuin ligt het Chalet dat u kunt reserveren voor een exclusieve meeting op topniveau.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Veenendaalsestraatweg 50, 3921 EC Elst

GPS:

51.999068, 5.532397500000002

Telefoon: