Restaurant Long Island ligt op een unieke locatie aan het water, de Toolenburgerplas, aan de zuidkant van Hoofddorp, richting Nieuw Vennep en Zwaanshoek.

Het pand met zonnig en overdekt terras aan de waterkant, is gebaseerd op het type gebouw dat je vooral op Long Island tegenkomt.

In de stijlvolle inrichting van Rivièra Maison, met prachtig uitzicht op de Toolenburger Plas is het goed toeven. Tel daarbij de goede service en het heerlijke eten van onze Chef op en je weet dat een bezoek aan Restaurant Long Island naar meer smaakt! Restaurant Long Island staat voor gevarieerd, vers en lekker eten, voor een prettige prijs.

Long Island is een restaurant met een stevig concept. Er wordt niet alleen heerlijk eten in een fraaie ambiance geserveerd, maar het restaurant biedt ook dagbesteding aan een aantal medewerkers met een verstandelijke beperking. Deze mensen hebben veel te bieden op het gebied van samenwerking en gezelligheid.


Mede door de goede bereikbaarheid is Restaurant Long Island bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. We bieden smaakvol ingerichte vergaderruimtes, voorzien van moderne multimedia. Parkeren is gemakkelijk en gratis, vrijwel naast de deur.

Vergaderingen bij Long Island krijgen een extra dimensie door de overdekte veranda en prachtig uitzicht op de Toolenburger Plas. Dat belooft inspirerend vergaderen in een mooie omgeving en tussendoor geniet u van een heerlijke, gezonde maaltijd. Wij bieden diverse lunch- en dinermogelijkheden, zoals een buffet, luxe belegde broodjes, maaltijdsalades en huisgemaakte soepen.

Wij stellen graag in onderling overleg het optimale arrangement voor u samen. 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

IJweg 1270 2133 MJ Hoofddorp

GPS:

52.29901850100976, 4.64597225189209

Telefoon: