Restaurant Neva is gehuisvest in de Hermitage Amsterdam. Bij restaurant Neva in de Hermitage Amsterdam komen kunst en cultuur samen met gastvrijheid. Overdag kunt u na of tijdens een bezoek aan het museum in het restaurant terecht voor een uitgebreide lunch.

Museumcafé
Om even bij te komen van alle indrukken van het museum, verwelkomen wij u graag in het museumcafé van Neva. Hier kunt u terecht voor een kop koffie of thee met overheerlijke patisserie of een makkelijke lunch. In de zomermaanden beschikt Neva over een prachtig terras aan de achterzijde van het museum. Daarnaast is het café en terras uitermate geschikt voor borrels voor kleine én grote groepen na bijvoorbeeld een rondleiding.

Zalen
Café-restaurant Neva verhuurt in samenwerking met de Hermitage Amsterdam vier prachtige vergaderzalen en is een perfecte plek voor al uw zakelijke evenementen. De ruimtes verschillen van elkaar wat betreft afmeting en faciliteiten. Het Auditorium is de grootste zaal met een maximale capaciteit van 350 personen. Daarnaast liggen drie kleinere vergaderzalen die apart of samen met het Auditorium verhuurd worden. De centrale ligging in hartje Amsterdam, de uitstekende culinaire faciliteiten, de service op maat en het unieke karakter van deze locatie maken uw evenement tot een indrukwekkende beleving.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amstel 51 1018 EJ Amsterdam

GPS:

52.365312, 4.902542100000005

Telefoon:
E-mail:
Internet: