Restaurant Zuiver is een unieke ontmoetingsplaats in Utrecht vanwege de ligging aan de A2. Zuiver is gelegen in een oude boerderij en kenmerkt zich door haar prachtige uitstraling en authentieke sfeer. Van een spetterend (bedrijfs-)feest tot een receptie of vergadering inclusief een heerlijke (business) lunch, goede borrel of uitgebreid diner. Alles tot in de puntjes geregeld; een goede akoestiek, twee perfecte en stijlvolle ruimtes en diverse (vergader-)arrangementen.

Herenkamer
De Herenkamer is de perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 20 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen. De Herenkamer beschikt over een eigen bar.

Zuiverzaal
De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter). Deze ruimte is uitstekend geschikt voor een uitgebreide vergadering van 40 personen, maar ook voor een receptie van 150 personen. Beide ruimtes hebben een prachtige, sfeervolle ambiance en een goede akoestiek. Daarnaast zijn een professionele, vriendelijke service en een aangename, ontspannen sfeer een must voor een geslaagd feest. Het personeel van Restaurant Zuiver verricht al het mogelijke om dit waar te maken. Zuiver biedt verschillende mogelijkheden wat betreft ontvangst en pauzes.

Zuiver is ook zeer geschikt voor uw (bruilofts-)feest, workshop of borrel met een goed gezelschap. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten van het seizoen en een goed glas wijn.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Krommewetering 51 3543 AM Utrecht

GPS:

52.1089725, 5.045081600000003

Telefoon: