ROKINVIEW is een modern industrieel vormgegeven penthouse gevestigd in het centrum van Amsterdam. De grote glazen gevel biedt een spectaculair uitzicht op het toonaangevende Rokin en zorgt voor een prachtige lichtinval.

De venue ademt door de moderne uistraling en het design interieur een stijlvolle sfeer uit van internationale allure en is de ideale omlijsting voor events zoals vergaderingen, productpresentaties, trainingen, workshops, private dinings en fotoshoots. De drie etages zijn verbonden in een grote ruimte en hierdoor ook uitstekend geschikt voor inspirerende break out sessies.

ROKINVIEW exclusive meetings streeft naar het creëren van spraakmakende events en een unieke ervaring voor u en uw gasten en weet zich te onderscheiden door een excellente uitvoering met oog voor detail.

De stijlvolle inrichting en indeling van het penthouse geven de ruimte een exclusieve intieme ambiance voor inspirerende meetings. Dankzij de open split levels blijven de verschillende ruimtes met elkaar verbonden en is het mogelijk een groep tijdelijk op te delen waardoor elk event een dynamische gelegenheid wordt.

 

 

Adres

Ons adres:

Rokin 38 E 1012 KT Amsterdam

GPS:

52.3713191, 4.892491299999961