Sandton Château De Raay is één van de meest unieke kasteelhotels van Nederland. Het Limburgse kasteel is gelegen op een 13 hectare groot landgoed waar u een samensmelting van luxe, comfort en kunst vindt. Toonaangevend in een inspirerende en stijlvolle omgeving. Oog voor detail. Vanzelfsprekende service en gastvrijheid.

De gehele inrichting ademt een sfeer van kunst en design. Deze passie voor kunst en design wordt gecombineerd met zakelijke kernactiviteiten. Sfeervolle, multifunctionele ruimtes, prachtige stijlkamers, 50 kamers en suites, een bijzondere Wintertuin en een sublieme keuken. Geschikt voor evenementen tot zo’n 700 personen.

Sandton Château De Raay biedt uitgebreide mogelijkheden met één alles overkoepelend keurmerk: viersterrenverzorging. Of het nu gaat om een vergadering, training, productpresentatie of teambuildingsessie, bedrijfsfeest of borrel: al uw wensen vertalen wij naar een voorstel op maat. Wij denken tot in ieder detail met u mee om van uw bijeenkomst een groot succes te maken!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Raayerveldlaan 6 5991 EN Baarlo

GPS:

51.3266965, 6.080342500000029

Telefoon:
E-mail: