Zoekt u een inspirerende vergaderlocatie waar u gastvrij ontvangen wordt? De medewerkers van Sandton Hotel De Roskam staan tijdens uw verblijf te allen tijde voor u klaar. De unieke ligging, goede bereikbaarheid en sfeervolle aankleding maken het hotel tot een uitzonderlijke verblijfsplaats.

Sandton Hotel De Roskam is al sinds 1688 een hotel en ligt op de mooie Veluwe aan de voet van de Posbank. De unieke ligging, goede bereikbaarheid en sfeervolle aankleding maken de Roskam tot een uitzonderlijke verblijfplaats. Bovendien is het ook één van de meest complete hotels van ons land.

Het hotel beschikt over 18 zalen, 2 suites, 56 kamers, Grand Bistro 1688, beauty & wellness center Carpe Diem, zwembad, sauna, solarium en gratis ruime parkeerplaats. De prachtige omgeving en vele faciliteiten van Sandton Hotel De Roskam bieden u tal van mogelijkheden voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Om onze gasten op alle fronten tegemoet te komen bieden wij naast een aantal standaard vergaderarrangementen uiteraard ook de mogelijkheid voor u om uw eigen arrangement samen te stellen.  Sandton Hotel De Roskam is veel meer dan allen een hotel. Ook voor de organisatie van bedrijfsevenementen en feesten, bruiloften, zakendiners, productpresentaties, recepties, kookworkshops en themafeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Arnhemsestraatweg 62 6991 JG Rheden

GPS:

52.0060779, 6.0093947999999955

Telefoon:
E-mail: