Vergaderen saai? Niet wanneer u uw vergaderingen organiseert bij Savarin. Wij hebben overigens niet alleen alle denkbare faciliteiten beschikbaar voor vergaderingen, maar ook voor recepties, persconferenties, familiediners, ontbijt- lunch- en dinerbijeenkomsten, huwelijken, feestavonden, high teas en wat u maar kunt bedenken.

Twee sfeervolle restaurantgedeelten, zeven private dining rooms voor twee tot tweehonderd personen, een bijzondere wijnkelder voor proeverijen en een vrijwel geheel uit glas opgetrokken lobby met zitjes bieden alle ruimte en flexibiliteit. En mocht u liever buiten in de zon zitten, dan staan maar liefst drie terrassen tot uw beschikking. Voor alle vertrekken geldt dat ze smaakvol zijn ingericht en naast natuurlijk daglicht beschikken over sfeervolle verlichting die is ontworpen door Philippe Starck. Zo valt de stemming à la minute van zakelijk in intiem te veranderen en kan een vergadering desgewenst vloeiend overgaan in een gezamenlijk diner, borrel of receptie.

Ben u op zoek naar Comfort, Rust, Ontspanning en Service? Dan ben u bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin aan het juiste adres. Wij staan voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht. Bij ons wacht u slechts één taak: genieten. Reken op perfect gastheerschap in een stijlvolle omgeving. Geniet van de verrassende creaties uit onze exquise keuken. Ontspan in ons uitgebreide Cityspa Spavarin. En kom daarna volledig tot rust in een van onze comfortabele kamers of luxe suites. Restaurant, Hotel & Spa Savarin belooft u een verblijf dat uw verwachtingen zal overtreffen. Niet voor niets schrijven wij Service met een kapitale S.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Laan van Hoornwijck 29 2289 DG Rijswijk

GPS:

52.0483315, 4.349990299999945

Telefoon:
E-mail: