Dichtbij het Centraal Station en verschillende parkeergarage’s. Wij hebben 7 zalen Elk met zijn eigen unieke sfeer. Alle standaard voorzieningen zijn gratis: Wifi, flip-over, whiteboard en projectiescherm.
Wij hebben de mogelijkheid om full service te bieden. Naast gebruikelijke koffie- en thee-arrangementen is het ook mogelijk à la carte te ontbijten, lunchen en dineren. Restaurant Se7en is ook perfect voor een borrel na afloop van uw bijeenkomst.

Vergaderen in het centrum van Utrecht doet u bij ons wij zijn zeer goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets.Ligt naast Hoog Catharijne, Centraal Station, parkeergarage en fietsenstalling.Onze 7 vergaderzalen bevinden zich boven het restaurant Se7en. Wij bieden de mogelijkheid om te ontbijten, te lunchen of te dineren voor, tijdens en na een vergadering in de zaal zelf of in het restaurant.

In de zomer kunt u op ons rustieke terras terecht met een drankje of lekker eten. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Ons lunchaanbod omvat verschillende heerlijke broodjes, salade’s en warme gerechten. Wij hebben een dagelijks wisselend broodje. Al onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn verkrijgbaar in normale en halve porties. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om meerdere gerechten te proeven.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Mariaplaats 7 3511 LH Utrecht

GPS:

52.0899084, 5.117717099999936

Telefoon: