Silogie is een voormalige Malerij  en nu een bijzonder inspirerende locatie waar je kunt overnachten  in de B&B en bijeenkomen in een creatieve sfeer in het bosrijke Veluwe. Een industrieel erfgoed, comfortabel, functioneel en robuust, met zes gastenkamers, galerie en ruim atelier voor een bijzondere ervaring en beleving. Er zijn diverse ruimtes voor meetings, creatieve sessies, workshops, private dining, brainstorm sessies en heisessies  tot maximaal 100 personen en  maximaal 16 bedden.

De Malerij is verbouwd met respect voor de dynamiek en het karakter van de oorspronkelijke architectuur. De sfeer van de oude malerij is terug te vinden in het houtwerk en de kale of ruw gepleisterde wanden. Kenmerkend is het overdekte laadperron met grote luifel. Trechters, graanpijpen, aandrijfassen en hijsinstallaties zijn nog in het gebouw aanwezig. Het zijn mooie details die de oud-industriële functie fraai weergeven. De Malerij met gastenverblijven is te huur als vergaderlocatie voor inspirerend bijeenkomen, groepsaccommodatie, familie,vrienden collega\’s,en  jaargroepen.

Locatie Silogie/de Malerij heeft twee bijzondere ruimtes:
De Galerie (10 tot 20 personen) en het grote Atelier (10 tot 100 personen) zijn als bijeenkomstruimte te huur. Daarnaast zijn er de Souterrain Galerie, het Buitenterras en diverse zitjes in het trappenhuis die als subruimte beschikbaar zijn voor opdeling in kleinere werkgroepjes of als pauzeruimtes.

De Malerij is nu een gebouw met  kunst en ook een inspirerende schildersomgeving  voor kunstenaars. Deze creatieve sfeer levert een informeel en ontspannen gevoel op. De basisvoorwaarden voor een sterke bijeenkomst. Deze sfeer is perfect voor mensen die geïnspireerd en gemotiveerd de koppen bij elkaar willen steken. Op deze kunstzinnige en artistieke locatie waar vroeger het graan vermalen werd, worden nu de creatieve brains tot malen aangezet.

Silogie biedt gratis Wifi en LAN door hele gebouw en u heeft de beschikking over een beamer, beamerscherm, flip-over en audio installaties. Het bijzondere gebouw, de nabijheid van bossen, heide en velden bieden veel ideeën voor extra ontspanning . Silogie heeft veel suggesties in allerlei variaties om de brainstorm aan te wakkeren.

De Malerij is goed bereikbaar met de auto (A50 en A28) en er is voldoende eigen parkeergelegenheid. Daarnaast is er een zeer regelmatige busverbinding vanuit Zwolle en Apeldoorn. De bushalte bevindt zich op 150 meter afstand van het gebouw de Malerij.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Paasvuurweg 7A 8161 CA Epe

GPS:

52.3520187, 5.989083800000003

Telefoon:
Internet:

-