Smit Klassiek in Oud-Beijerland is een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Temidden van een unieke verzameling auto’s, vrachtauto’s, tweewielers en wagens beschikt u voor groepen vanaf 10 personen exclusief over een aantal moderne congres-, vergader-, cursus- en restaurantfaciliteiten, waarmee u van uw bijeenkomst een unieke belevenis kunt maken. De discrete ligging en het goed af te sluiten terrein plus het feit dat het complex per dag maar aan één gebruiker exclusief ter beschikking wordt gesteld, maken Smit Klassiek ook ideaal voor productintroducties en dergelijke.

Door de verscheidenheid van de hallen en zalen is bij smit Klassiek veel mogelijk. Van een managementmeeting in de Boardroom tot een receptie op het Communicatieplein of een informele ontvangst in de Lounge. Ons instructielokaal voegt een nieuwe dimensie toe aan trainingen. Het Auditorium heeft comfortabele zetels met veel beenruimte en voor iedereen een schrijfvlak, waarop ook een laptop past. Alle ruimtes zijn voorzien van aansluitingen voor audiovisuele middelen en er hangen beamers en projectieschermen.

In Smit Klassiek wordt een bijzondere privé collectie tentoongesteld. Al in 1750 was er in Oud-Beijerland een Smit actief als bouwer van schepen en later als wagenmaker. Elk voertuig heeft een eigen verhaal, dat we kennen uit de eerste hand en graag aan u vertellen. De collectie bestaat uit klassieke automobielen, oude wagens, vrachtauto’s en tweewielers die in verschillende hallen zijn opgesteld.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Buys Ballotstraat 2 3261 LA Oud-Beijerland

GPS:

51.8233409, 4.432595399999968

Telefoon: