Onze historische locatie Snellesteijn is romantisch, in Engelse country stijl ingericht. Gelegen in het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug op 1 hectare grond, met uitzicht op landerijen en wetering, ademt het pand een sfeer van rust en inspiratie, warmte en huiselijkheid uit. U ervaart hier een persoonlijke en huiselijke sfeer. Snellesteijn is een locatie waarbij u echt de diepte in kan gaan tijdens bijvoorbeeld een brainstormsessie of heisessie.

Met zijn diverse vergaderruimtes is Snellesteijn uitermate geschikt voor diepgaande coaching, trainingen, workshops, hei- en teambuildingsessies. Vergaderen aan de vergadertafel kan met max. 12 personen, maar er zijn 3 vergaderruimtes aanwezig, waarvan 2 met open haard. Bij de opstelling met stoelen in kringopstelling is de max. capaciteit 18 personen, waar een walking lunch bijhoort.

U hebt, exclusief de beschikking over de ‘Morning Room’ met openhaard en aansluitend de overdekte veranda en de ‘Dining Room’, voor een meer formele setting, met uitloop naar een zonnig terras. U kunt genieten van diverse terrassen in de prachtige, landelijke tuin; een van de terrassen heeft een openhaard en een buitenkeuken, waarvan U, tijdens de lunch of het diner na uw vergadering, gebruik kunt maken. Gastvrijheid en flexibiliteit staan hoog aangeschreven op deze inspirerende locatie.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bovenwijkerweg 1 3947 NJ Wijk bij Duurstede

GPS:

51.9984262, 5.357963499999983

Telefoon: