SnowWorld is de ideale locatie om te vergaderen in een inspirerende omgeving, hetgeen uitstekend gecombineerd kan worden met ontspanning in de sneeuw. SnowWorld is namelijk méér dan skiën en snowboarden alleen! Er zijn diverse soorten, ruim gefaciliteerde vergaderzalen beschikbaar en verschillende restaurants. Een echte Oostenrijkse kaasfondue of een lekker hapje eten in het grill- en fonduerestaurant? Après-skiën in één van onze gezellige bars? SnowWorld stelt graag een passend zakelijk arrangement voor u samen.

U kunt bij SnowWorld terecht voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsuitjes, borrels, feesten en andere gelegenheden. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke en vrijblijvende rondleiding. U kunt contact met opnemen via 079 3202 202 of via reservering@snowworld.com.

SnowWorld is óók gevestigd in Landgraaf (Limburg). In SnowWorld Landgraaf is het mogelijk om uw vergadering te combineren met een overnachting. Het luxe ****hotel biedt u een unieke mogelijkheid om te overnachten met de pistes op loopafstand!

Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Buytenparklaan 30 2717 AX Zoetermeer

GPS:

52.0680324, 4.461217799999986

Telefoon: