Vergader in Deventer op een sfeervolle boerderij. Compleet verzorgd vergaderarrangement vanaf 8 tot 20 personen. Al vanaf €49, per persoon. Meerdaags verblijf met overnachting mogelijk tot 10 personen. Een sfeervolle kleinschalige vergaderlocatie. Met comfortabele kamers voor overnachtingen & originele onderbrekingen. De ideale plek voor succesvolle vergaderingen, teamtrainingen of hei sessies.

Vergaderen in Deventer op Spijkvoorde is inspirerend. Dit komt door de  natuurlijke omgeving. De comfortabele inrichting en kleinschalige opzet zorgen voor weinig afleiding.Door de rust, de omgeving en de faciliteiten levert uw dag ook echt iets op. Spijkvoorde biedt dit met haar vergaderruimte het Noorderlicht.

Of het nu gaat om vergaderen in een landelijke omgeving. Of om een meerdaagse teamtraining. Of om inspiratie op te doen met het management. U bent op Spijkvoorde aan het juiste adres voor een ontmoeting. Altijd in een ongedwongen sfeer.

De vergaderaccommodatie ‘het Noorderlicht’ ligt op het terrein van Gastenboerderij Spijkvoorde en is geschikt voor groepen tot 18 personen. Voor bijeenkomsten van een dag of dagdeel Het Noorderlicht is geschikt voor trainingen. Het houden van cursussen en bijeenkomsten. En natuurlijk voor uw jaarlijkse of periodieke vergaderingen.

Voor werken in subgroepen kunt u gebruik maken van ‘Het Achterhuis’ en het nabijgelegen ‘Melkhuisje’. Een mooie aanvulling op de mogelijkheden van het Noorderlicht.

Deventer

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Cröddendijk 10/10a 7434PN Lettele

GPS:

52.2652401, 6.245621700000015

Telefoon: