“Actief Vergaderen & Teambuilden“ is de verzamelnaam voor de organisatie rondom vergaderen, clinics, workshops, feesten en evenementen. Sport- en Belevingscentrum De Scheg (onderdeel van Sportbedrijf Deventer) is op dit vlak specialist en qua ligging en faciliteiten een absolute Toplocatie in Overijssel. Of het nu gaat om een schermclinic in combinatie met een vergaderarrangement, een gezellig teamuitje met schaatsen en een afsluitende Scandinavische barbecue of een grootschalige beurs of productpresentatie in een uniek decor, alles is mogelijk bij De Scheg!

Vergaderen

De Scheg heeft alles in huis om uw vergaderarrangement tot een bijzondere beleving te maken. Gethematiseerde vergaderzalen met hoogstaande technische apparatuur, goede horecavoorzieningen en sportieve faciliteiten als sportzalen, een kunstijsbaan, zwembaden en squashbanen. We zijn in staat ieder arrangement op maat te verzorgen. Wilt u nóg meer uit uw bijeenkomst halen, combineer dan het zakelijk gedeelte met een presentatie of clinic van een topsporter, zoals Erben Wennemars of Annamarie Thomas.

Workshops en sportieve clinics

Verras uw collega’s, teamgenoten of vrienden met een sportieve dag uit. De mogelijkheden zijn eindeloos: schaatsen, boksen, schermen, eisstockschiessen, squashen en outdooractiviteiten zoals een mountainbiketocht met GPS. Bij De Scheg is het mogelijk uw formele bijeenkomst te combineren met een sportieve-/ ontspannen activiteit als een etentje of demonstratie, onder één dak.

Feesten/Evenementen

In de gethematiseerde ruimtes van De Scheg is het mogelijk om feesten en evenementen te organiseren. Er is ruimte voor meer dan 5.000 gasten. U kunt verschillende ruimtes afhuren die afzonderlijk of samen het decor vormen voor elk soort feest. Naar wens is ook de overdekte kunstijsbaan, het gehele winters gethematiseerde zwembad of één van de sporthallen af te huren. De overdekte kunstijsbaan is bij uitstek geschikt voor beurzen en evenementen vanwege de enorme vloeroppervlakte. Van april t/m september ligt er geen ijs en is deze locatie uitermate geschikt voor beurzen en sportevenementen. Een combinatie met een bezoek aan het zwemparadijs, de kunstijsbaan en de Speelpool behoort tevens tot de mogelijkheden. De Scheg heeft voor elk gewenst feest of evenement een uniek decor!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-