In onze sfeervolle (vergader) zalen in het centrum van de stad Groningen kunt u terecht voor al uw vergaderingen, trainingen en overige (zakelijke) bijeenkomsten.

Vergaderen in een sfeervolle ambiance

Op de begane grond bevindt zich het “Chalet”. Het chalet is met name geschikt voor bijeenkomsten met een informeel karakter. Vanuit het chalet kijkt u uit op de terrastuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee voorkamers, de Martinikamer en de Sint Janszaal. De voorkamers beschikken beide over een klein, maar sfeervol dakterras en over een fenomenaal uitzicht op het Provinciehuis en de Martinikerk. Beide zalen lenen zich bijzonder goed voor besloten bijeenkomsten.

Onze ruimtes zijn per uur te reserveren en beschikken over een flip over, schrijfgerei en de nodige audiovisuele middelen.

Eten & drinken

Wilt u uw vergadering combineren met een ontbijt, lunch of diner? Of uw bijeenkomst afsluiten met een borrel in onze bar? ‘t Feithhuis biedt verschillende arrangementen aan en ook maatwerk is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag

10:30 tot 23:00

Dinsdag

10:30 tot 23:00

Woensdag

10:30 tot 23:00

Donderdag

10:30 tot 23:00

Vrijdag

10:30 tot 23:00

Zaterdag

10:30 tot 23:00

Zondag

-