Wat biedt Stadskasteel Oudaen? Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Het Stadskasteel beschikt naast grand-café Het Proeflokaal over diverse sfeervolle zalen, à la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen. Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, borrels, diners en (bedrijfs)feesten. De medewerkers van Stadskasteel Oudaen zijn u graag van dienst en leveren maatwerk.

Het stijlvolle Restaurant Oudaen op de 1e verdieping biedt gevarieerde menu’s met bijpassende wijnen. Wellicht wilt u tijdens het diner vergaderen en geeft u de voorkeur aan een separate zaal, er is altijd een passende ruimte voor uw specifieke bijeenkomst. Maar ook voor een lunch, een kopje koffie of een glas huisgebrouwen bier bent u van harte welkom.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oudegracht 99 3511 AE Utrecht

GPS:

52.0928091, 5.116649000000052

Telefoon:
E-mail: