Strandhotel Bos en Duin is een viersterren hotel  gelegen aan de bossen van de Walcherse kust op 5 minuten loopafstand van het strand en haar bijzondere duinen. Het hotel straalt een warme en familiaire sfeer uit waardoor ook de zakelijke gast zich snel ontspannen en thuis zal voelen. Strandhotel Bos en Duin beschikt over vier vergaderzalen, geschikt voor diverse groepssamenstellingen en activiteiten als seminars, trainingen, brainstorm dagen en bedrijfsfeesten.

In alle zalen vindt u al de benodigdheden zoals een beamer, flipover en gratis internet. Indien u dat wens staat er buiten de zaal koffie en thee, vers fruit en frisdrank voor u klaar. Wilt u even ontspannen, ontdek Walcheren dan op de solex, maak een boswandeling of kies voor een teambuildings activiteit op het strand. Bij Strandhotel Bos en Duin ervaart de gast wat ontspannen en genieten is.

Voor of na het harde werken staat ons team voor u klaar met een geweldige maaltijd, van een werkontbijt tot een walking diner, van fingerfood in de zaal tot een vier gangen diner in het restaurant. Door de kleinschaligheid van Strandhotel Bos en Duin voelt u zich altijd welkom en zijn wij in staat om goed aan uw wensen te voldoen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verassen door de aantrekkelijke prijs.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Duinweg 82 4356 GD Oostkapelle

GPS:

51.5779077, 3.546985800000016

Telefoon: