In 2005 is er tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark een uniek stadsstrand met een oppervlakte van meer dan 2000 m2 gecreëerd. Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementenwereld doordat Strandzuid zich onderscheidt van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.

Binnen Strandzuid vindt u verschillende locaties, allemaal met hun eigen unieke sfeer, karakter en faciliteiten. Centraal aan het water ligt het hoofdpaviljoen, onze grootste locatie met een flinke bar en compleet uitgeruste keuken. The Beach House is de tweede evenementenlocatie, eveneens voorzien van een eigen bar en keuken. Partybeach is een uniek privéstrand, met alle faciliteiten die bij een feestelijk strand horen. Palmbeach tenslotte is een intieme lounge voor kleinere bijeenkomsten tot 100 personen.

Alles wat nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken is aanwezig. Door ons unieke modulaire inrichtingssysteem is er voor ieder soort bijeenkomst een sfeervolle en passende ruimte te creëren, van klein en intiem tot groots en meeslepend.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Europaplein 22 1078 GZ Amsterdam

GPS:

52.3406955, 4.889780400000063

Telefoon: