Vergaderen Rotterdam
Stroom was voorheen een robuuste elektriciteitscentrale in het nu hippe en upcoming Lloydkwartier in Rotterdam. Het is nu een warme en inspirerende plek met “multimedia” als thema. Het hotel heeft 18 designstudio’s en een gym met concept 2 roeimachines. De studio’s hebben beneden een bad-etage met een groot bad en een tweepersoonsdouche. Vanuit het bad is er door een glazen dak een prachtig uitzicht op de sterrenhemel. Op de daarboven gelegen bed-etage is o.a. een beamer voor film- en video projecties met Bose surround geluid. Het Coco-mat bed bestaat uit vier lagen natuurlijke materialen.

Voor bijeenkomsten is er de multimediazaal. Een inspirerende ruimte voor 5 tot 60 personen die voorzien is van alle audiovisuele middelen. Hiernaast is er de XXL studio (tot 10 personen) die door een grote glazen wand een heel internationaal gevoel geeft. Op de begane grond is de Bar – lounge met terras om te drinken en de Kitchen om te eten. Als u met subgroepen wilt werken, kunt u de vide op de eerste etage gebruiken of in de zomer het dakterras met uitzicht op de Euromast en de Erasmusbrug.

Het gevoel dat je bij vrienden die een gaaf en inspirerend design appartement hebben, in de stad bij elkaar gaat komen……. de Urban studio`s. Op de 3e en 4e etage van STROOM, hebben we 3 nieuwe ruimtes ingericht waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Een niet alledaagse plek om te vergaderen waarbij een persoonlijke sfeer, design en professionele service samenkomen. Het is geschikt voor 2 tot 15 personen waarbij iedereen een keus kan maken uit een andere designstoel. Natuurlijk staat er ook een fijne bank om even te relaxen. Er is een Smeg koelkast met alles wat je nodig hebt voor die dag, je eigen Nespresso machine voor een goede mok koffie en een trendy dakterras om in de zomer in groepjes te werken of te lunchen. Voor presentaties zijn er HD lcd`s en draadloos internet.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Lloydstraat 1 3024 EA Rotterdam

GPS:

51.9043162, 4.4598545999999715

Telefoon: