Het Landhuis Te Werve

Als u uw evenement hier houdt, proeven uw gasten de bijzondere kasteelsfeer in elke ruimte. Het landhuis is koloniaal Engels met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Bij een verbouwing van het huis tientallen jaren geleden zijn ter plaatse van de keuken aanwijzingen gevonden van een donjon. Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis maar is eigentijds ingericht met grote kroonluch­ters en warme kleuren. Een aantal authentieke zalen staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren. Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw zakelijke evenement tot 250 personen is hierdoor goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht.

vergaderruimtes bij Te Werve

De locatie beschikt over 6 luxe vergaderzalen en 2 break-out rooms voor vergaderingen en trainingen van 6 tot 40 personen. Op de 1e en 2e etage van het landhuis bevinden zich tevens diverse luxe vergaderzalen. Vanuit alle ruimtes heeft u in ieder geval een prachtig uitzicht op het landgoed. Landgoed

Ligging en bereikbaarheid

Op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam, centraal in de Randstad, maar zeer rustig gelegen in een beschermd na­tuurpark van 29 hectare in Rijswijk. Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het grote terras heeft u uitzicht op de 175 jaar oude beuk, de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver. Landgoed Te Werve is in 2012 zowel van binnen als van buiten gerestaureerd.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Van Vredenburchweg 101 2283 TC Rijswijk

GPS:

52.04847179999999, 4.321412600000031

Telefoon:
E-mail: